Annons

Nya erfarenheter

Godagens!

Igår vart det fredag den 13e och vi verkar ha överlevt även den här gången.
Vi vart inbjudna till Sticky Fingers julfest och spelade några låtar och åt årets första julbord och hade en allmänt awesome kväll!

I onsdags hade vi dessutom en härlig spelning på restaurangen 2112 där vi för första gången spelade med en akustisk sättning. Helt ny erfarenhet för oss och vi fick arra om alla låtar för att det skulle funka. Och det gjorde det tycker jag! Riktigt härligt att få höra låtar man skrivit i ett helt nytt ljus.

Såna här nya erfarenheter är ju lite av anledningen till att man håller på, man vill få nya kickar och känna att man trampar lite ny mark emellanåt. Ibland kan ju sånt innebära att man tar ett felsteg, men sånt får man ju leva med. No risk no reward!

Nåväl, line-upen för Gothenburg Sound Festival är klar och vi spelar på lördagen den 4e januari tillsammans med bl.a. Tiamat och Amaranthe. Det kommer bli fantastiskt kul! Och dessutom en ny erfarenhet då vi inte spelat på någon festival innan.

Så, hoppas vi ses i januari!

Ha det gött!
//Victor

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.