Annons

Ny platta på g...

Hallå!


Hösten har varit intensiv med inspelningar till nya plattan. I oktober gick vi in i det sociala komat som även är kallat för studiotid. Inga gigg, inte så mycket babbel på social media utan snarare 100% fokus på att spela in och göra bra ifrån sig. Lite som när en idrottare förbereder sig för ett mästerskap, eller vad fan vet jag; jag är trummis...


Min personliga känsla över den här plattan är att det har gått smidigare än vår första. Tror inte att det stämmer överens med verkligheten men känslan är där. Låtarna känns sjukt kompetenta och soundet är rakt, hårt och köttigt - me like.


Just nu sitter vi och mixar plattan i samma studio som vi spelade in trummorna, Sound Industry Studio. Resultatet kommer att bli otroligt bra. Arnold har bra koll på spakarna och vi har en tydlig vision om hur vi vill att plattan skall låta!

 

Lite parallelt med mixning så bokas det även in diverse goa festivalspelningar inför sommaren. Allt som allt ser det ut att bli ett riktigt trevligt 2015 för Saffire med ny platta och grymma gigg-bokningar.

 

Mer om det lite senare, nu skall vi fortsätta mixen av plattan!

Hörs snart igen!
/Anton 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.