Annons

Det nya året

 

Halloj vänner!

Nu har vi hunnit en bit in på det nya året och Saffiretåget fortsätter att rulla.

Gothenburg Sound Festival var helt grymt, riktigt härligt att få stå på Trägårns stora scen och leka med the big boys som At the Gates och Freak Kitchen.

Det har blivit officiellt att vi ska spela på Tons of Rock i Norge i Sommar också, dock tyvärr utan våran frontman Tobbe. Men i hans ställe kommer Apollo Papathanasio(Spiritual Beggars, ex-Firewind) att göra ett kickass-gig med oss, det kommer bli riktigt kul! 

Spelningen kommer gå av stapeln på midsommar och det är våran första festivalspelning tillika vårat första utlandsgig, så det kommer sannerligen bli en kväll att minnas.

Den 28e feb, om bara några dagar alltså, har vi spelning i Trollhättan på Backstage Rockbar och dagen efter, den 1e mars, kör vi i Falköping på Strike Rockbar. Befinner du dig i närheten kommande helg så vet du vart du ska nånstans!!

Material till kommande album fortsätter att skrivas, ibland får man svackor, ibland flyter det på som tusan men det som skrivits hittills känns riktigt bra och det kommer fortsätta skrivas på nya grejer fram till sommaren förmodligen.

On a more personal note så går jag just nu och väntar på en Kemper Profiler Amp som jag beställt. Även om man är nöjd med den utrustning man har så är det bra, tror jag, att byta nån gång ibland. Ett nytt sound ger ofta nya intryck och lite ny inspiration, man är lite på tårna och spetsar öronen lite extra efter nya färger i sitt sound.
Det kan jag rekommendera till alla musiker som kört fast i sitt eget träsk! 

Ha det gött!

//Victor

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.