Annons

Sommaren gav nya upplevelser och hösten ett nytt...

Hallå!

Ja, sommaren gav oss verkligen mersmak. På vadå, undrar ni?
Med en rad feta festivalspelningar i ryggen kan vi ju inte påstå att vi är "trötta" på den sortens gigg utan snarare tvärtom. Rock In Lisch, Tons of Rock, Skogsröjet o.s.v... Vilka grymt coola upplevelser!

Inspirerade ut i fingerspetsarna gör vi nu vårt sista gigg för sommaren på lördag (6/9) på Helldorado Rockfest i Eslöv. Sommar och sommar, det är ju officiellt höst i september men vafan, det får ändå räknas som ett sommargigg!
Ser fram emot det som tusan då vi får dela scen med ett band som vi alla gillar väldigt mycket; The Night Flight Orchestra! Kommer bli grymt!

Efter Helldorado, när den där "jag tog ju bara 3 öl igår"-huvudvärken har släppt är det några dagars vila som gäller sen låser vi in oss i vårt högkvarter för en intensiv rep-period under hela september. Till vadå, undrar ni igen?

Jo, för att den 6e oktober äntrar SAFFIRE Sound Industry Studio i Göteborg för att till en början spela in trummor under en veckas tid till vår andra, kommande platta! Bakom rattarna sitter en av Göteborgs stoltheter (trots sitt norrländska ursprung) Arnold Lindberg (Hardcore Superstar, Evergrey, In Flames etc)!


Vi är sjukt stolta över det nya materialet! Skåp kommer att ställas och käftsmällar i musikform kommer att delas ut! 

Mer info kommer snart!

Tills dess får ni ha det gött och så hoppas jag att vi syns på Helldorado Rockfest!

Allt gött!

/Anton  

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.