Annons

2014 blir ett bra år...

Hallå!

Ja, 2014 har hittills varit ett väldigt händelsefullt år för SAFFIRE. Vi köttade igång året med en maffig spelning på "Gothenburg Sound Festival" på Trädgår'n i Göteborg som ni kan läsa lite om i förra inlägget. Sjukt kul att få göra sådana spelningar tillsammans med de stora hajarna i denna lilla kära fiskdammen kallad "musikbranschen". 

Efter att vi hade skakat av oss ruset från det gigget var det dags att åka iväg på ett par gigg i Trollhättan (Backstage) och Falköping (Strike Rockbar). Skitkul gigg där med. Dock var inte Mange (basist) med p.g.a skada så vi hade en ersättare på bas vid namn Mikael Tillander. Kanonskön snubbe och en jävel på bas. Till vardags spelar han i bandet Streamline (ex. Diamond Dawn) - spana in dom!

Nästa gigg vi gjorde kom lite från ingenstans då en god vän till mig ringde och frågade om vi ville förbanda Hardcore Superstar på Trädgår'n. Vad svarar man på en sån fråga? Japp, ni gissade rätt: "Ta det med min manager och ring inte på kvällstid, snälla". Nej, kanske inte men det lät coolt. Jag har inga problem med samtal på kvällstid och inte fan har jag en manager så svaret blev så klart ett fett "JA!". 

Gigget gick skitbra, vi fick chansen att spela inför 600-700 pers vilket inte var något vi hade väntat oss - ASKUL! Hardcore Superstar levererade som vanligt en skitbra show. Deras gästartister var en rolig krydda och Snowy Shaw (Dream Evil, ex. Sabaton) på trummor är svår att inte uppskatta, vilken jävla klippa. 

Vad som väntar oss nu är att fortsätta smida järnen för nästa platta och i giggväg har vi siktet inställt på en rad olika städer i Sverige (turnéschema kommer snart). 

Det känns som att 2014 kan bli ett riktigt kul år för oss och vi är mer taggade än någonsin. Det ligger en hel del RIKTIGT spännande saker i pipelinen som vi inte kan avslöja än, men var så säker på att ni kommer att höra om dom i framtiden!

Här är en video från Trädgår'n när vi förbandade Hardcore Superstar. Låten är "Kingdom of The Blind": https://www.youtube.com/watch?v=KehZNa97ITU

Vi hörs snart igen!

RÅKK! \m/

/Anton
 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.