Annons

En liten höstupdate

Hallå vänner!

Tänkte skriva en liten go update om vad som händer i Saffire-lägret just nu.

Vi har ett par riktigt sköna gig inbokade!


Skogsröjet 2014 tillsammans med bl.a Gamma Ray och Crash Diet.

Och inte minst Gothenburg Sound Festival ihop med band som Freak Kitchen, At the Gates och Amaranthe. 3-4e januari nästa år går det av stapeln.

Vi är sjukt taggade på detta!! Tillsammans med vårat bokningsbolag så jobbar vi dessutom på att få in fler sköna gigs så vi får chansen att visa upp oss inför alla hårdrockstörstande där ute.

Nu börjar dessutom ett gäng låtar ta form, inför nästa skiva. So far har vi 3 st i princip färdiga dängor, och en del sköna idéer för fler låtar. Så det går framåt!
Soundet so far kan beskrivas som kanske lite mer "mörkare" än på den första plattan, men hur allt artar sig när det är färdigt det får vi se!

 

Till sist vill jag bara dela med mig av ett skönt klipp jag hittade på Rage Against the Machine. Deras första riktiga gig, ett 10-tal personer i publiken och det låter svinbra. Bara nåt år senare kom första plattan och de blev ett smått legendariskt band.
Tycker såna klipp är inspirerande, att bli påmind om att världsartister en gång kämpat på smågig precis som alla andra. Och så plötsligt händer det... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tbMejtcOZbQ

Ha det gött!

//Victor

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.