Annons

Färdigmastrat

Halloj!

Eder yxman Victor här, med mitt första inlägg i Kingdom of the blog.

Tänkte uppdatera lite vad som händer i Saffire HQ för tillfället.

Jo! Vårat första album, som vi har haft fullt upp med sedan januari i år, har äntligen slutförts.

I alla fall i den mån att det inte längre kommer att fipplas och pillas med det rent ljudmässiga något mer. Det sista som gjordes var att Jens Bogren mastrade skivan i sin tokigt fräscha studio i Örebro, och alla i bandet känner sig nu supernöjda med hur det låter.
För den inbitne musikproduktionsintresserade så är Jens Bogren nog inget nytt namn men kan nämna att han har jobbat med akter som Symphony X, Opeth och Soilwork. Och numera även Saffire alltså!

Kan även chockavslöja att plattan kommer innehålla 13 smått episka dängor med namn som "Magnolia", "A symphony unheard", och "Say Goodbye".

När albumet släpps, det har vi ännu inget svar på, men vi jobbar på det och kommer meddela så fort vi har något att säga om det! 


För övrigt har vi lagt upp en liten video på våran facebooksida, innehållande ett härligt hopklipp från senaste gigget på Sticky Fingers i Göteborg.

Spana in det här: www.facebook.com/saffiresweden


Ha det gott så länge!
Victor & Saffire

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.