Annons

Förberedelser...

... och så laddar man.
Det är nästan som att något instinktivt går igång i kroppen. Som en soldat som skall ut i krig...
Ja, innan ett gigg alltså! Mentalt är det många bitar som skall falla på plats, varje musiker har ju sina egna grejer att gå igenom.
Jag brukar sitta och föreställa mig hur gigget kommer att gå, långt innan jag står (sitter) på scen. Något jag inte är ensam om skulle jag tro...
Det är en fin balansgång mellan att prestera samt ha en bra output till publiken. Betalar folk för att se en spela skall dom ju få valuta för pengarna!



Nu (sett till att klockan är 02:00, torsdag) är det bara en dag kvar tills vi lirar på Sticky Fingers i vår hemmastad, Göteborg.
Första gigget sedan plattan blev färdigmixad och det gör det givetvis lite extra roligt. Nya låtar i setlisten och det skall bli spännande att se hur de mottages!


Här är ett filmklipp från "Gothenburg Melodic Rock" som hölls på Musikens Hus i Göteborg, mars 2012.

Vi får sällskap av fotografen Pontus Fagerstedt under fredagskvällen. En grym snubbe som kommer att plåta oss.
Bilder kommer givetvis att laddas upp här och på vår facebook (www.facebook.com/saffiresweden) under helgen/början av nästa vecka! 

Allt gott, på återseende!

/Anton & SAFFIRE

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.