Annons

Bobby Eastwood

Liksom min kära bloggkollega här på MC, Janne, har jag ibland fruktansvärt svårt att få tiden att riktigt räcka till och den senaste tiden har all tillgänglig tid och energi lagts på att en gång för alla få upp den ordinarie bloggen till den nivå den tidigare var. Det har nu efter mycket arbete med både innehåll och marknadsföring lyckats, den är hos Bloggportalen rankad som näst största musikbloggen och i Topp 40 oavsett kategori.

Förra veckan när jag satt och letade bildmaterial till ett inlägg på Den Rockande Kocken blev det lite som en promenad i minnenas allé när jag fick under näsan bilder och texter från tiden som boss på en rockklubb, det blev en liten påminnelse om hur roligt det var att jobba med alla dessa underbara artister när jag ögnade genom några riders.

I bandens så kallade riders listas ibland mer eller mindre udda önskemål, men inget är egentligen omöjligt. Det beror ju lite på vad det är de önskar, så länge det är lagligt och inte kostar en förmögenhet går det mesta att ordna.

Ett band hade som "krav" att det i logen skulle finnas en poster med Bobby Kimball med bar överkropp, något som det inte var helt enkelt att hitta en bild för. Med andra ord får man bli lite kreativ och använda Photoshop, resultat blev Bobbys huvud på Clintans kropp och en fiktiv löpsedel för en icke existerande tidning.

Enlig bandet själv var det första gången en arrangör faktiskt hade bemödat sig med just den punkten i deras rider och jublande skrev de om det överallt som var möjligt på nätet.

Som sagt, det är hur kul som helst att jobba med rockbanden. En liten ursäkt till herrar Kimball och Eastwood för tilltaget.

Spara

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.