Annons

Monsters of Metal Vol. 4 (6)

Band: V/A
Titel: Monsters of Metal Vol. 4
År: 2005
Bolag: Nuclear Blast
Betyg: 6/10

Recensent: Johan Engström

Även om den massmediala uppmärksamheten för hårdrocken har blivit märkbart bättre på senare tid så är ändå antalet speltimmar för diverse hårdrocksband på de olika musikkanalerna realativt få. Chansen att få se ditt favoritbands musikvideos får väl därmed även anses som förhållandevis liten. Men misströsta ej ty "Mosters of Metal"-serien kan vara den perfekta lösningen för dig.
På dessa dubbel-dvds samsas metalband av alla dess slag och former. Och visst har hårdrocksvideos en viss charm även om man titt som tätt kommer på sig själv med att fundera över meningen med vissa videos smålöjliga storys.
Nåväl, volym fyra innehåller videos av band som: HAMMERFALL, JUDAS PRIEST, CANDLEMASS, IN FLAMES, SOILWORK, ANTHRAX, THE HAUNTED, DARK TRANQUILLITY, WITHIN TEMPTATION, ACCEPT, SAXON, MOTÖRHEAD, EDGUY, med flera. En gedigen samling med över fyra timmar hårdrock.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.