Annons

Registrera dig på Metalcentrals forum

Blogginläggen har tyvärr lyst lite med sin frånvaro den senaste tiden. Detta beror främst på att jag har haft lite personalbrist i min butik, vilket har inneburit att jag mer eller mindre har fått jobbat häcken av mig ett tag nu. Jag är dock på god väg när det gäller att få igång ny personal, äntligen, så förhoppningsvis ska det kunna bli lite fler inlägg här framöver.

Jag passar på att pusha lite för vårt forum som har återuppstått efter ett antal månaders frånvaro. Tyvärr blev der mer eller mindre sönderspammat av spambotar och jag hade inte tid nog att ta tag i problemet, även om det har funnits i mina tankar en längre tid. Ett forum är dock jäkligt kul, så nu är det äntligen online igen. Jag var dock tvungen att rensa allt, så nu uppmanar jag er alla att registrera er. Ett aktivt forum kan vara en väldigt bra plats att få tips på ny bra musik och att diskutera musiken du gillar bäst med likasinnade. Så, gå in och registrera dig nu! Länk: www.metalcentral.net/forum

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.