Annons

Märklig öllansering

EUROPE har släppt ett öl med namnet ”Demon Head”. Jag passade på att köpa en flaska på The Rock Bar i Karlstad igår. Helt okej faktiskt.
Det lite märkliga med denna öllansering är inte att ännu ett band har valt att sätta sitt namn på en alkoholhaltig dryck, med tanke på hur vanligt det har blivit så är det ganska uppenbart att det verkar funka. Det märkliga är att medan de flesta andra band valt att sätta sin logga väldigt synligt på etikettens framsida så har EUROPE satt sin logga lite smått på ena kanten, samt ett ”E” på den andra kanten. Jag förstår inte riktigt varför. Namnet EUROPE borde vara ett skapligt starkt varumärke, men med den här placeringen och loggans minimala storlek, kommer det vara väldigt lätt att missa att EUROPE har något med detta öl att göra och då har jag svårt att ens förstå poängen med att sätta sitt namn på detta öl. Jag tror helt klart att det hade varit bättre med en bättre placering av loggan, men det återstår att se. Än så länge finns detta öl bara i Systembolagets beställningssortiment med artikelnummer: 88357.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.