Annons

Gubben Noak (repris) & BMTH

Nu är jag lat och hänvisar till en roligare blogg än min egen, igen. Noaksson har spårat upp en historia om hur en norsk yngling skrämde bort vargar med CREED på högsta volym i mobilen. Läs här och begrunda.

Man kan förstås fundera på om det var just neogrungen i sig som skrämde bort vilddjuren (möjligt det var förvildade musikkritiker; i chocktillstånd kan det vara svårt att se skillnad) eller om det var något annat. Men det senare alternativet skulle förstöra en god historia, så det stryker vi direkt.

I övrigt: har intervjuat BRING ME THE HORIZON för Sydsvenskan, inför konserten på KB på onsdag. Artikel i tisdagstidningen, konsertrecension i fredagsbladet. Hoppas naivt att merchbordet bjuder på "There Is A Hell..." på vinyl, men eftersom få band förkroppsligar YouTube/Spotify-generationen tydligare blir jag förvånad om det ens finns cd-skivor till salu.

Dagens ungdom, tveklöst mer oredlig än gårdagens ungdom, laddar som bekant ner allt som inte sitter fastspikat, så BMTH får tjäna sina pengar på tröjor i stället. Minst hälften föreställer djur.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.