Annons

Thrill Warriors - Hot Guy Army (5)

Band: Thrill Warriors
Titel: Hot Guy Army
Antal låtar: 3
År: 2009
Betyg: 5/10
Recensent: Fia Davidsson

Hemsida: www.myspace.com/thrillwarriors
E-mail: ?

Fyllekåtshit med attityd och massa party utlovas från den soliga förtjusande staden Växjö (varav det sista givetvis tyst uttalat med litervis av ironi), visst låter det oemotståndligt? Njaaaää...
Om det är medvetet eller inte vet i tusan, men sångerskans artistnamn Sigge passar ju som sockiplast på ett runtfarande energiknippe till blöjunge; det tar ett ögonblick eller två att utröna huruvida det är en tvekönad grannkatt som ylar, eller om det faktiskt är en tjej, på riktigt... ingen "syrra" till Caster Semenya.
Fullt så hemskt låter inte THRILL WARRIORS andra demo. På något vrickat sätt fungerar Sigges sång väl ihop med den androgyna partyrock som de lirar.
Party och party. Visst börjar det smågungigt med titelspåret, men en låt på förfesten är gott nog.
I övrigt finns inget att klaga på. Medelmåttiga spår, inspelade utan uppenbara skönhetsfel, med sköna brudar bakom instrumenten. De är unga och väl värda att hålla ett öga på, framför allt om de till nästa demo lyckas krympa ihop spåren för att minska på träsmaken och öka intensiteten i sin så kallade partyhårdrock.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.