Annons

Manimal och 500 mil genom Europa del 4

Tordag

Efter en snabb sightseeing i Prag, dundrade vi vidare mot Uithoorn i Amsterdam.
Vi avverkade 70 av de totalt 100 milen, innan vi bestämde oss för att ta in på ett hotell längs med autobahn. Kvällen bjöd på öl, jäger och musik-quiz framför Spotify.

Fredag

Väl framme fick vi ett varmt välkomnande av en man vid namn RUDO, som visade sig vara ett stort fan av UDO. Efter soundcheck bjöds det på smörgåsar med råbiff och lök - Henkes favorit.

Kvällens spelning och även merch-försäljningen blev en succé, och Holländarna frågade när vi kommer tillbaka. Snart, hoppas vi...
Kvällen avslutades, i sedvanlig ordning, med en photo-session. Den här gången med RUDO.

Nu är vi på väg hem igen. Och det är inte utan ett visst vemod vi lämnar turnélivet bakom oss, för den här gången.

Det har varit helt galet roligt, och vi har helt klart fått blodad tand. Känslan man får av att få spela inför 1000 galna metal-fans kan nog lätt skapa ett beroende.
I antalet spelningar så har detta inte varit någon stor turné, men räknat i antalet mil, så har det varit en sjuhelsikes resa - MANIMAL's första Europaturné!

/MANIMAL

P.S. Nästa vecka firar vi vår hemkomst med metal-quiz och spelning på hemmaplan - fredag på Sticky Fingers i Göteborg D.S.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.