Annons

Manimal och 500 mil genom Europa del 2

Tisdag

Tjeckien, Zlin

95 mil, nattetid, gör en människa mör.

Jocke genomför en bragd bakom ratten efter den långa resan mellan Uster och Zlin och för det är vi mycket tacksamma; detta hade inte fungerat utan allt-i-allo-Joakim!

Tjeck-in, sound-tjeck and tjecking out the surroundings under eftermiddagen. Efter en stressig soundtjeck lugnade allt ner sig och publiken bokstavligt talat väller in på detta, ett av de coolaste spelställen vi har upplevt. Masters of Rock Café är slutsålt vilket innebär 1000 pers: grymt!

Responsen från publiken var överväldigande och inget vi hade räknat med. Vi gör en av våra bästa spelningar någonsin och känner att detta är ett kliv fram för oss, både som band och som individuella musiker. Det blir en grymt rolig, intensiv och svettig spelning som totalt överträffar våra förväntningar och med ett ruskigt bra ljud dessutom -- ingen 100dB-gräns i Tjeckien!
U.D.O. manglar sönder den månghövdade åskådarskaran med ett 25-tal låtar och avlivar den siste tjecken med "Fast as a Shark". UDO: the godfather of heavy metal!

Nu ikväll: Prag.

Vi går på om en timma.

See ya!

/MANIMAL

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.