Annons

I september är det dags för Europe!

Häromdagen inhandlade vi biljetter till EUROPEs spelning i Göteborg den 23:e september. Med tanke på att EUROPE med ”The Final Countdown”-plattan var ett av de band som fick mig att bli riktigt inne på hårdrock med starka melodier och refränger så är det lite konstigt egentligen att jag inte har sett dem live än. Det var nära en gång, men ville sig inte riktigt. Att döma av det jag har sett (och hört) på diverse liveklipp och dvds så är väl dessvärre inte Tempests röst vad den en gång har varit riktigt. Så, egentligen borde man ha sett dem för ett antal år sedan, men det finns helt klart betydligt sämre liveband ändå idag.
En av mina förhoppningar är att få höra min absoluta favoritlåt med bandet i fråga, ”Ready Or Not”. I klippet nedan så fegar inte Joey så mycket med sången, vilket jag har sett på en del andra klipp, och Norum får till ett ganska bra solo. Håller tummarna för att de bjuder på lika mycket energi i september!

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.