Annons

Den som väntar på något gott...

När det gäller det berömda uttrycket ”den som väntar på något gott…”, så passar det oftast bättre med ”väntar ALLTID för länge”, än, ”väntar ALDRIG för länge”. Det gäller givetvis alltid när man väntar på någon ny platta, ja så till vida att plattan inte visar sig att vara en besvikelse då. Just nu väntar jag otåligt på nya album från IRON MAIDEN, samt svenska DENIED och MANIMAL. Av dessa tre band så är det endast IRON MAIDEN som har ett releasedatum spikat, nämligen 4:e september. Övriga två lär jag få vänta ett tag till på. DENIED fick börja om en del när sångare Johan Fahlberg hoppade av och ersattes av Germán Pascual (ex NARNIA, DIVINEFIRE, MINDS EYE, EMPIRE 21). Jag är ändå övertygad om att nya plattan kommer att bli kanon när den blir klar.
MANIMAL släppte sitt första och hittills enda album, 2009, ett album som man helt enkelt bara måste älska om man gillar melodisk metal, med riktigt vass sång. Väntan har alltså varit mer eller mindre olidlig efter ett nytt album. Nu har de äntligen en ny platta inspelad och klar. Jag har haft äran att få lyssna på plattan och det låter grymt bra! Till och med omslaget är fantastiskt snyggt! Nu väntar vi bara på ett datum... Som sagt, den som väntar på något gott.

Manimal – ”The Darkest Room” på Spotify
Denied – “Let Them Burn” på Spotify

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.