Bäst just nu - Melodiös hårdrock

Shakra - What You See (And What You Don't)
Europe - Hold Your Head Up
New Years Day - Vampyre
Jelusick - The Great Divide
Heavy Water - Another Day
Crashdiet - Better Be Cool
Sophie Lloyd - Imposter Syndrome (feat. Lzzy Hale)
Sum 41 - Landmines
Bonfire - Ready for Reaction (MMXXIII Version)
Bush - Nowhere to Go But Everywhere
Danko Jones - Shake Your City
Ronnie Romero - I've Been Losing You
Corey Taylor - Beyond
Måneskin - Honey (Are U Coming?)
Eclipse - Got It!
H.E.A.T - One by One (Kenny Leckremo Version)
Primal Fear - Forever
Electric Black - Sick of Myself
Rise Of Asura - Into the Sky
Black Oak County - It's on You


Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.