Annons

Nashville Pussy - From Hell To Texas (3)

Band: Nashville Pussy
Titel: From Hell To Texas
År: 2009
Bolag: SPV
Betyg: 3/10

Recensent: Johan Hagengren

Efter att ha lyssnat igenom den här plattan en första gång drog jag mig länge inför nästa. Bara där borde ni kunna utröna att den inte direkt faller mig i smaken. Men eftersom jag är en duktig, snäll och seriös recensent så plågade jag mig igenom ett antal ytterligare genomlyssningar och betyget blev inte högre för det.

NASHVILLE PUSSY är promiskuösa, billiga och över lag rätt unkna. Som ett par trasiga jeans som du aldrig tvättat eller kläderna som MAYHEMs avlidne sångare Dead begravde tillsammans med döda djur för att de skulle få den rätta stanken. Med lyrik som "Gotta keep on livin´ `cause a dead man can´t get drunk" visar de effektivt hur intelligensbefriad sunkrock ska låta.

Jag antar att det ska vara skitig sång till skitig rock n´roll men det här tangerar min smak och sångaren får klart IG av mig. Musiken är lika simpel och lämnar ingen plats för eftertanke eller finess. De enda gångerna då den här skivan får sägas inneha något som helst existensberättigande är när de sydstatsrockande countryundertonerna får göra sig gällande och de tillfällena är alltför få för att uppväga det faktum att det här inte alls är någon speciellt bra skiva. Jag tvivlar starkt på att den någonsin kommer att leta sig in i min spelare igen.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.