Annons

Bonafide - Denim Devils (7)

Band: Bonafide
Titel: Demin Devils
År: 2015
Bolag: Off Yer Rock 
Betyg: 7/10

Recensent: Stefan Lejon

Sveriges eget AC/DC är tillbaka och det river ordentligt! Högtalarna skakar av välmående och öronen ömmar efter ett par genomlyssningar. På ett bra sätt förstås! Efter 2013-års något degiga "Bombo" känns det skönt att konstatera att Pontus Snibb och manskap tycks ha återfunnit energin!

Att analysera den här typen av rakfram rock n' roll-ös på djupet är såväl svårt som ganska meningslöst. Det finns nämligen inte mycket att analysera. Att lyssna på Bonafide (eller AC/DC eller AIRBOURNE) är en upplevelse som ska kännas i magen. Det ska gärna också kittla lite där nere. If you know what I mean. Det är ren måbra-medicin för själen och passar lika bra hemma i soffan med en bärs som på rockklubben. Jag är personligen inte mycket för att springa på konserter, men jag kan föreställa mig att BONAFIDE bjuder på ett sjuhelvetes ös när de intar scenen!

Om BONAFIDE någonsin haft en 100%-ig chans att nå ut till den breda massan, i Sverige såväl som internationellt, så är det nu. "Denim Devils" har alla kvaliteter som krävs för detta och borde rendera i stora framgångar för Malmöiterna. It's only rock n' roll...but I like it!

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.