Annons

U.D.O. - Mission No. X (2)

Artist: U.D.O.
Titel: Mission No. X
År: 2005
Bolag: AFM Records
Betyg: 2/10

Recensent: Magnus Gustafsson

(OBS! En del meningar är kortade med ca 20-40 tecken! Precis som promoskivans spår som är kortade med 20-40 sekunder och därmed helt olyssningsbar)

Udo Dirkschneider må vara en levande legend och han kommer alltid att bli ihågkommen för sina insatser i ACCEPT för all framtid. Visst har några av hans soloinsatser också varit fruktbara men  den lille tysken med det karakteristiska kväkandet har nu kört hela sitt rykte...här finns inte mycket som gör en diggare av gammal 80-talshårdrock glad. Trötta upprepningar av samma låtidéer om och om igen. Man riktigt hör hur gruppen kämpat för att hitta på "oväntade" låtarrangemang som i "Mean Streets" till exempel med sitt hackiga långsamma riffan".mest tragiskt är det väl att Udo själv inte verkar direkt intresserad bakom mikrofonen att göra något åt denna fantasilöshet. Han har verkligen inte ansträngt sig i sina vokala insatser. Han pratsjunger mest över den tråkiga musik"och han borde ha avslutat sin karriär samtidigt som festivalsäsongen med sina gamla vapendragare i ACCEPT lade ner instrumenten.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.