Annons

Betydelsefulla album - Johannes Losbäck

Tre Betydelsefulla album i skivsamlingen - Johannes Losbäck, gitarrist i WOLF.

Celtic Frost - Emperor's Return
Tokond platta av ett mästerligt band. Dom var bättre än VENOM och ondare än POSSESSED när det begav sig. När CF tog på sig nitar så menade dom det. Musiken är "enkel" men ändå genomarbetad. Tom Warrior hade en vision, ett mål med sin musik och det hörs i dom tidiga CF- plattorna. Skrämmer skiten ur dagens "synthmatta-metal".

W.A.S.P. - Headless Children
Tung, genomtänkt W.A.S.P.-platta som lyfte W.A.S.P. ifrån blod & dödskallar till ett band som hade något att säga. Blackie's sång e asbra. "Mean Man" - världens bästa suparlåt.

King Diamond - Them
Jag var 14-15 när jag hörde denna första gången. Den känslan jag fick då, känner jag fortfarande när jag lirar den. Gitarrerna är så jävla bra och hela stämningen på plattan överglänser allt King gjort. Många säger att "Abigail" är bästa plattan men jag envisas med att det är "Them". Denna platta blir jag aldrig trött på. Jag kan spela den när som helst och bli lika nöjd varje gång. Mikkey Dee's trumspel är out of this world.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.