Annons

Converge ställer in efter hälsoproblem

Amerikanska hardcore-giganterna CONVERGE tvingas ställa in de återstående spelningarna på sin pågående USA-turné, då en av medlemmarna drabbats av akuta hälsoproblem. Exakt vem som drabbats och vad problemet består i är ännu inte känt, men så här kommenterar i alla fall bandet själva läget:

"Tack till alla som kom för att se CONVERGE på vår nuvarande turné. Tyvärr råkade en av våra medlemmar ut för en otäck hälsoincident under vår körning från St. Louis till Austin. Vi körde honom i ilfart till närmsta akutavdelning, där han fick omsorg av några kunniga Oklahoma-doktorer.

Efter en övernattning och en radda tester skrevs han ut, men på grund av det aktuella hälsoläget ser vi oss tvingade att ställa in det fåtal återstående spelningarna på turnén så vår kamrat får komma hem och undergå vidare medicinska undersökningar. Till er i Little Rock, Nashville och Raleigh vill vi säga att vi kommer att sätta upp era ortsnamn på listan över platser vi så snart som möjligt skall återkomma till.

Tack till alla för ert fortsatta stöd, som uppskattas av samtliga i bandet."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.