Annons

Meshuggah-trummis blir mjukvara

Toontracks "Drumkit From Hell" är en beprövad favorit när det kommer till samplingsbibliotek, och trots framgångarna tänker inte Toontrack vila på lagrarna. Nu är man nämligen på gång med en ny expansion till EZ Drummer betitlad "Metalheads EZX", och det är inte vilka dussinlirare som helst som är med i båten. MESHUGGAHs (mer än dugliga) skinnpiskare Tomas Haake och demonproducenten Daniel Bergstrand har nämligen båda bidragit till att ta fram de trumljud som ingår i kitet.

Som extra godis medföljer också tolv MESHUGGAH-låtar som midiupptagningar utförda av Haake, både som kompletta låtar och som sektioner man kan använda som loopar med mera. Toontrack berättar:

"Vi här på Toontrack har beslutat att då vi har så pass djupa rötter i metalvärlden dedikera en hel månad till metal. Därför deklarerar vi november som officiell metalmånad, och kommer att ha massor med nya metalprodukter, intervjuer och metalmusik på vår HEMSIDA."


 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.