Annons

Sepultura-återförening knappast sannolik

Brittiska metalfanzinet Terrorizer genomförde för en tid sedan en intervju med de två i SEPULTURA kvarvarande originalmedlemmarna Andreas Kisser (gitarr) och Paulo Pinto Jr (bas). Dessa hade då en hel del att säga om en tänkbar återförening av den klassiska lineup som även inkluderar brödraparet Max och Igor Cavalera. Utan att överdriva kan man nog konstatera att en återförening inte direkt ligger nära till hands:

Paulo: "Nej. Det finns ingen anledning att återförenas. Den enda anledningen hade i så fall varit pengar. Vi har ingen kontakt med Max, inte överhuvudtaget. Max lämnade bandet för att han ville det: 'Kör på med era liv och lämna mig ifred, jag har inget mer med er att göra; kör ert race och låt mig köra mitt'. Så var det, och jag bryr mig inte. Jag är nöjd med vad SEPULTURA gör nuförtiden och håller mig till det."

Andreas: "Vi är inte slavar under någon annans vilja. Jag känner inget tvång att göra något visst nu, bara för att jag var en del av något framgångsrikt för 10-15 år sedan. Jag har roligare när jag lirar med SEPULTURA av idag än jag någonsin har haft."

Förmodligen ganska saftiga odds på att fans av bandets klassiska lineup får en återförening i julklapp, alltså...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.