Annons

Dark Funeral ändrar i lineup

I ett uttalande på sin MySpace-blogg konstaterar de svenska black metal-veteranerna att även basisten B-Force hoppar av bandet. Tidigare i somras klev även sångaren Emperor Magus Caligula åt sidan. B-Force konstaterar:

"Efter sex häftiga och galna år har jag beslutat lämna bandet. Det är mitt eget beslut, då jag känner att jag vill utvecklas i livet och musikaliskt. Vi är och förblir dock goda vänner!"

DARK FUNERAL konstaterar att man i princip redan har en ny basist klar, någon som "andas och lever DARK FUNERAL i dess renaste form", men att man avvaktar med att offentliggöra namnet tills allt verkligen är klart. När det gäller sökandet efter en ny sångare går det fortfarande bra att ansöka till positionen. Bandet önskar i så fall att man skickar en kort presentation samt ljud- eller videoupptagningar av ens färdigheter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den....

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.