Annons

Metalcentral presenterar låtlista och omslag

Den 16 april släpps Metalcentrals första pressade samlingsskiva "Metalcentral Metal Collection". Omslaget till skivan kan nu beskådas genom att klicka HÄR.
Skivan kommer att säljas via Metalcentrals kommande shop för 69:- plus frakt.
Innan dess blir det releaseparty på Restaurang K6 (Kungsgatan 6) i Karlstad den 13 april, som arrangeras av Metal Club. SUGARGLIDER som även medverkar på samlingen står för liveframträdandet.

Låtlistan för Metalcentral Metal Collection:

01. VII Gates - Bounded by Hate (mp3)
02. Sonic Syndicate - Jailbreak (mp3)
03. Mama Kin - Higher & Higher (mp3)
04. The Law - Can U Not Talk (mp3)
05. Sugarglider - Theme Song (mp3)
06. Azure - Dead Men's Shadow Flickering (mp3)
07. Crimson Tide - The Hunter of Dreams (mp3)
08. Celestial Pain - Cold Trenches (mp3, OBS! fullversion!)
09. Maramon - Why? (mp3)
10. Moonville - Moonfall (mp3)
11. Dogpound - Loaded My Guns (mp3)
12. Elohim - Mark:Black (mp3)
13. Subcyde - War Infected (mp3)
14. Vindictiv - Blind Date (mp3)
15. Vagh - Future Zone (mp3)

Observera att ljudklippen INTE kommer från den slutliga mastern.

Lite bakgrundsinformation om plattan: planerna för en samlingsskiva uppkom redan för några år sedan. Ju mer musik vi fick in till sidan, desto mer imponerad blev man över den enorma potential som faktiskt finns bland många musiker. Tyvärr är det dock inte alltid det enklaste att nå ut med sin musik om man inte har ett stort skivbolag i ryggen, därav uppkom planerna på en samlingsskiva. Samlingsskivor med stora band finns det gott om, men samlingsskivor där lite mindre band kan medverka utan att behöva betala ett par tusenlappar finns det betydligt färre av. Att en sådan här typ av samling behövs för bandens skull märkte vi ganska tydligt när vi gick ut och sökte band till plattan. Över 100 mail från diverse olika intresserade musiker och band damp ner, något som var betydligt mer än vi räknat med. Själv älskar jag att upptäcka nya band och jag tror och hoppas att det även ska finnas ett intresse för det bland Er! Målet med plattan är alltså att så gott vi kan försöka hjälpa till med att sprida musiken.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.