Narnia släpper samlingsskiva

Jönköpingsbaserade melodimetallarna NARNIA släpper 5 november en samlingsskiva, betitlad "Soli Deo Gloria" (2CD). Låtlista:

CD 1

1. A Crack In The Sky
2. You Are The Air That I Breathe
3. Has The River Run Dry?
5. The War That Tore The Land
6. Reaching For The Top (live)
7. I Still Believe
8. On The Highest Mountain
9. Thank You
10. Sail Around The World
11. Scared
12. One Way To Freedom
13. Into This Game
14. People Of The Blood Red Cross
15. Another World
16. Enter The Gate
17. Back From Hell (live)

CD 2

1. Inner Sanctum (live)
2. The Witch And The Lion
3. Falling From The Throne
4. Revolution Of Mother Earth
5. Living Water (2017 Version)
6. Shelter Through The Pain (live)
7. The Mission
8. Dangerous Game
9. Miracle (Japan Bonus Track)
10. Long Live The King (live)
11. Break The Chains
12. No More Shadows From The Past (live)
13. The Awakening (live)

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.