Annons

Fru till Metallica-basist släpper album

Chloe Trujillo, fru till METALLICA-basisten Robert Trujillo, släppte nyligen sitt andra studioalbum "Mothers of a New Nation" via Eleven Magic Music.

För att promota albumet fram till release har hon släppt en musikvideo till 8 av 9 låtar på albumet. Låtar som fått ett varmt mottagande från etablerade musikmagasin som Rolling StoneMetal Hammer och Hard Force.

Albumet producerades av Tommy Daughtery, som tidigare jobbat med artister från olika genrer som Dr. DreNate DoggBen Harper och BEATLES-sångaren Paul McCartney.

På albumet dyker även en del gästartister upp, som Chloe och Roberts son Tye Trujillo (PRODIGY), Stephen Perkins (JANE'S ADDICTION), Chris Poland (ex-MEGADETH) och blues-gitarristen Craig Erickson.

Musikaliskt är det vi får här en mix av alternativ och experimental rock med industriella inslag, som ibland för tankarna till amerikanska HOLE och mindre kända ONE-EYED DOLL. Ett sound som är både intressant och uppseendeväckande.

"Mothers of a New Nation" låtlista:

01. Tide
02. Here We Are
03. Propaganda
04. Best Friends
05. Corporations
06. Light&Love
07. Madness
08. Cosmic Power
09. Bliss

Du kan ta del av samtliga musikvideos från albumet nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

chloetrujillo moann

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.