Annons

Nervosa presenterar nya medlemmar

Det brasilianska kvinnliga thrash metal-bandet NERVOSA förlorade förra månaden två tredjedelar av bandet, då basisten/vokalisten Fernanda Lira och trummisen Luana Dametto valde att lämna på grund av personliga skäl. Kvar blev bandets skapare och gitarrist, Prika Amaral. Men det var aldrig tal om att lägga ner för Amaral och hon berättade att bandet kommer att fortsätta i någon form.

Vi spolar sedan fram till dags datum då bandet återigen står på fötterna med tre nya medlemmar i bandet. In kommer vokalisten Diva Satanica (BLOODHUNTER), basisten Mia Wallace (ABBATHTRIUMPH OF DEATH) och trummisen Eleni Nota (MASK OF PROSPERO, CROQUE MADAME).

Enligt Amaral har det varit en privilegium att få arbeta med så många talangfulla kvinnor och att de redan har börjat skriva på ny musik. Bandet hoppas kunna släppa lite nytt material redan nu under karantänstiden.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.