Annons

Liv-Kristine spelar in ny duett med Dani Filth

LEAVES' EYES sångerska Liv-Kristine Espenaes Krull (ex-THEATRE OF TRAGEDY) kommer att spela in ytterligare en duett med Dani Filth (CRADLE OF FILTH). Detta meddelade hon under en intervju. Nedan följer ett utdrag"

" Vad kan vi förvänta från din nya solosingel "Fake a smile"?

" Vad ni kan förvänta er är en EP Digipak vilken innehåller titelspåret i två olika versioner samt tre andra spår som inte kommer vara med på LPn. "Fake a smile" är en underbar, atmosfärisk ballad med en ton av melankoli. Den handlar om den kalla, känslolösa och grå värld vi lever i. Vi är fångar i vår oändliga stress och livet passerar oss förbi allt för fort.

" Vad var din motivation när du arbetade på ditt nya soloabum, "Enter my religion"?

" Tillsammans med mina medmusiker har jag försökt att yttrycka och visa upp ett antal tankar, erfarenheter, drömmar och till och med delar av min egen personlighet genom musiken och texterna på albumet. Mina förväntningar inför albumet var därför höga, men trots allt så har, efter mycket hårt arbete, har vi lyckats och skivan blivit en del av mig.

" Vad skall du göra nu när din turné är över?

" Mitt schema säger "marknadsföringsturné" och jag kommer att spendera ett par dagar i [Frankrike] för detta. Men jag har haft ett par dagar ledigt tillsammans med LEAVES' EYES och SUBWAY TO SALLY. Jag måste ta en ordentlig semester ibland för att samla energi och kraft inför det kommande arbetet och utmaningarna. Snart kommer jag även att spela in en ny duett med Dani Filth.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.