Annons

COF och My Dying Bride-medlemmar gästar på Angtorias debut

CRADLE OF FILTHs basist Dave Pybus har spelat in bas på den kommande debutskivan med svensk/engelska ANGTORIA. Bandet består av Sarah Jezebel Deva (CRADLE OF FILTH/ex-MORTIIS/ex-THERION), kompositören Chris Rehn (ABYSSOS) och Tommy Rehn (MOAHNI MOAHNA).

Sarah Jezebel Deva kommenterade: "Min jakt efter en basist var inte svår. Jag hade två stycken i åtanke; Ryan Sinn från THE DISTILLERS och Dave Pybus från CRADLE OF FILTH/Six Six Six Records."

"Äntligen, en dröm blir verklighet för mig! En sång tillsammans med Aaron [Stainthorpe] från MY DYING BRIDE. Jag har väntat i år för att få sjunga tillsammans med hand felfria röst! Äntligen har det hänt. Låten har inget namn än, men texten är skriven av oss båda."

ANGTORIAs debutalbum, "God has a plan for us all" är beräknat att släppas i april nästa år via Listenable Records. Bandet har tagit hjälp av Daniel Bergstrand för att spela in trummorna, Daniel har tidigare arbetat med IN FLAMES, MESHUGGAH, STRAPPING YOUNG LAD och BEHEMOTH. En demoversion av "Six feet under is not deep enough" finns att ladda ner på www.angtoria.com.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.