Annons

Videoupptagning av Asking Alexandria från Vans Warped Tour

Metalcore-kombon ASKING ALEXANDRIA har nyligen bytt sångare. Avgående Danny Worsnop konstaterar att han "alltid vill vad som är bäst för bandet, och i nuläget är det inte jag", men att han alltid kommer att supportera sitt gamla gäng.

Riktigt lika hjärtlig verkar separationen dock inte ha varit från andra sidan, åtminstone inte som den omedelbara känslan. Gitarristen Ben Bruce berättade nyligen för Metal Hammer UK:

"Många av texterna på nya plattan skrev jag om Danny. Jag menar, jag var jäkligt förbannad. Killen var min bästa vän, och så bara vänder han oss ryggen och drar. Eftersom jag var arg var många av texterna rätt fientliga, men vår nye sångare Denis [Shaforostov] var faktiskt den som fick mig att tänka om. Han satte sig ner med mig och konstaterade att Danny var det förflutna nu, och att jag måste tänka framåt. Jag insåg att han hade rätt, varför jag skrev om de flesta av texterna till plattan."

Om den nye sångaren (tidigare i MAKE ME FAMOUS) har Bruce dock bara gott att säga:

"Denis var rätt val. Han är en oerhört begåvad sångare, med ett register från fullt skrik till en överjordiskt bra sångröst. Då han dessutom är ett långtida fan av ASKING ALEXANDRIA hade han dessutom redan bra koll på allt det gamla materialet.

Caliber TV har fångat bandet på video när de framför låtarna "Welcome" och "Breathless" under Vans Warped Tour nyligen, och då med nya sångaren Denis bakom micken. Du kan se klippet här nedan.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.