Annons

Angela Gossow om sin framtid inom musiken

Metal Edge magazine gjorde nyligen en intervju med ARCH ENEMYs sångerska Angela Gossow, och ett utdrag följer här:

Metal Edge: Du har en underbar samtalsröst; det måste shocka en del av de personer som du arbetade med när de hör dig sjunga på detta sätt. Har du alltid sjungit på detta sätt?

Angela: Den har alltid varit likadan, massvis med dödsmetalvrål. Jag har aldrig varit en sångerska på det vanliga sättet.

ME: Hur skyddar du din röst ute på turné?

Angela: Jag har tagit lektioner med en rösttränare, och jag vet verkligen vad jag gör med min röst. Det är inte okontrollerad extrem överansträngning av mina stämband, jag gör en ordentlig uppvärmning innan varje spelning. Det är mitt instrument, jag måste ta dessa beslut.

ME: Hur länge kan någon som sjunger på ditt sätt, man eller kvinna, hålla igång egentligen?

Angela: Det är ett beslut om hur länge man vill vara i denna bransch. Det handlar inte så mycket om min sångstil, ju äldre man blir desto lättare blir det för min röst eftersom människors röster djupnar med åldern. Men vill jag verkligen ställa mig framför dessa människor när jag är 40? Det finns sångare där ute som gör det, men jag vill verkligen inte ha detta som ett arbete i tio års tid. Så jag kommer att leta efter alternativ till detta när jag är 35 eller 36.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.