Annons

The Haunteds sångare: Vi regerar!

THE HAUNTEDs sångare Peter Dolving rapporterar från turnén i USA:

Igår kväll var helt j-la löjlig och underbar samtidigt. Det var ett mellandatum i Grand Rapids vid en bar. Vi räknade till 50 pers i publiken på stäälet. De hade goda ostburgare och lkoala alkisar vid baren. Det var i all ärlighet en av de bättre spelningarna vi gjort på ett tag. Alla har kul och, tja, det var bara en av de där klassiska rock-kvällarna.  

Hur som helst, hittills har turnén varit bra. Vi fick inte direkt mycket ledig tid efter OZZFEST, men det var kul att få ett par veckor av ren luft utanför turnébussen. Nu rullar vi igenom USA tillsammans med MESHUGGAH, MNEMIC och GOD FORBID. Vad konserterna i sig gäller, så, du vet " Vi kickar arsle och om du inte fått in det i din tjocka skalle än; Vi regerar, helt enkelt! Vi rullar som en j-la ångande mördarmaskin i full låga. Tror du mig inte " Kom och se oss live och se om jag ljuger!"

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.