Annons

Gospel Of Filth

"The Gospel of Filth: A Black Metal Bible" är titeln på en bok som just nu skrivs av musikjournalisten Gavin Baddeley och CRADLE OF FILTHs frontman Dani Filth. Novellen innehåller bland annat populära myter om bandet och varje kapitel är löst baserat på ett av bandets nio album.

Beskrivningen av boken lyder:

"Medlemmarna i CRADLE OF FILTH är gudar inom black metal. Nu exponerar Dani Filth och Gavin Baddeley den fascinerande nutida kulturen. Genom att rannsaka de satanistiska källor som har influerat och informerat CRADLE OF FILTH med en vägkarta till varje viktigt landmärke i deras domäner av mörker, inklusive de urgamla hemligheterna om svart magi via vampyriska sexriter. Genom att konstnärligt kombinera Hammer Horrors smaklösa stil, drypande av eroticism, uppbackad av genuin svartkonst och ett sinne för sjuk humor, kommer detta att skaka om trotjänare av mörker. Tillskott har kommit via alla från skådespelaren Christopher Lee, satanisten Anton Lavey, till seriemördarexperten Robert Ressler och nekrofilen Karen Greenlee."

Det kommer att finnas en mycket begränsad utgåva av boken, då läderbunden tillsammans med en "bonus", och denna kommer enbart att vara tillgänglig via CRADLE OF FILTHs hemsida.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.