Annons

Metalcentral söker band till samlingsskiva

Metalcentral söker nu band som vill medverka på en samlingsskiva. Skivan kommer att gå under namnet "Metalcentral Metal Collection" och kommer att släppas som en pressad originalskiva med 4-färgsomslag. Syftet med skivan är att försöka hjälpa diverse band att nå ut med sin musik. Förutom att skivan bland annat kommer att säljas på sidan så kommer vi även att avsätta ett antal ex för promotion till tidningar, webzines, radiostationer, etc.
Alla som spelar någon form av metal är välkomna att visa sitt intresse för att medverka på skivan. I slutändan kommer det dock att röra sig om mellan 10-15 band som kommer att väljas ut.
När det gäller ljudet så är vi ute efter "skaplig studiokvalitet".

Inget releasedatum är satt. Allt hänger på hur lång tid det tar att hitta band till skivan.

Bakom projektet står Metalcentrals chefredaktör Johan Engström samt Daniel Andersson som en gång var med och startade nättidningen.

Kontakta Johan Engström för mer info genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Mer info ang band, omslag, etc kommer att presenteras på Metalcentral inom kort.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.