Annons

Queensrÿche byter sångare

Anrika QUEENSRYCHE låter meddela att de byter sångare. Efter en tids spekulationer står det nu klart att bandet går vidare utan frontmannen Geoff Tate, som ersätts av Todd La Torre (CRIMSON GLORY). Så här kommenterar QUEENSRYCHE trummis Scott Rockenfield beslutet:

"Under de senaste månaderna har det funnits tilltagande kreativa meningsskiljaktigheter inom bandet. Vi vill att våra fans skall veta att vi hoppades på att finna en gemensam lösning, men till slut var det bäst att vi och Geoff går skilda vägar så att alla kan fortsätta framåt i positiva riktningar. Vi önskar honom all lycka till med sina framtida åtaganden. Vi längtar redan efter att låta fansen möta QUEENSRYCHE med Todd bakom mikrofonen."

Redan planerade spelningar med bandet ses för närvarande över, och ombokningar kan komma att ske. Fans som vill följa utvecklingen ombeds hålla koll på bandets Facebook-sida.

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.