Annons

Bolt Thrower skänker intäkter till cancerfond

För en tid sedan presenterade klassiska dödsmetallbandet BOLT THROWER att de tänkte fira 25-årsjubileum genom att sätta upp en egen minifestival, Boltfest. Nu avslöjar bandet hur de tänker hantera intäkterna från eventet:

"Av uppenbara skäl kan man inte ta betalt av folk för att de kommer till ens födelsedagsfest. Så fort vi kommit på iden med Boltfest bestämde vi oss därför för att stå för alla kostnader själva. Vi ville också använda Boltfest för att göra något gott, och göra det till något mer än bara en vanlig show.

Därför ber vi alla som kommer att genom sin biljett donera £5.99 till välgörenhet, och hoppas på det viset få in 10 000 pund till ett gott ändamål. Vi har valt att skänka pengarna till Teenage Cancer Trust, eftersom vi tyvärr ingår bland de som fått sina liv påverkade av denna förödande sjukdom och sett med egna ögon vilket fantastiskt jobb organisationer som TCT gör. Vi är därför väldigt glada över att kunna stödja denna stiftelse."

Metalcentral lyfter på hatten för ett gott initiativ!

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.