Annons

Metallica öppnar upp för flera The Big Four-shower

I en nyligen genomförd intervju med Guitar World, öppnar både Kirk Hammett och James Hetfield upp för fler shower med The Big Four (förutom METALLICA alltså även SLAYER, MEGADETH och ANTHRAX). Så här kommenterar nämnda herrar det hela:

Hammett: "Tja, det finns ju en drös bra surfställen jag ännu inte hunnit besöka. Jag tycker att vi borde släpa med oss The Big Four till Indonesien, Tahiti, Maldiverna och Tavarua... Nej, men seriöst, det är en härlig stämning på de giggen. Vi kommer att göra en bunt spelningar, sedan köra våra egna race i nåra månader, och när vi sedan sammanstrålar igen är alla glada åt att se varandra. Vi tycker det är en supercool grej, och jag tror inte fansen klagar heller..."

Hetfield: "Vi vet inte vad som kommer att hända. Vi skall i alla fall försöka täcka USA:s kuster med spelningar; sedan behöver vi börja fokusera på att skriva en ny platta. Fler shower med The Big Four? Man skall aldrig säga aldrig, för som ni alla vet var hela det här spektaklet aldrig tänkbart från första början."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.