Annons

Gamma Rays gitarrist skadad, missar gig

Tyska power metal-veteranerna GAMMA RAY meddelar att gitarristen / keyboardisten Henjo Richter kommer att missa samtliga av bandets spelningar inom den nära framtiden, däribland Sweden Rock Cruise och Masters Of Rock-festivalen. Så här skriver bandet på sin Facebook-sida:

"Vi måste tyvärr delge er de dåliga nyheterna att Henjo Richter råkat ut för en cykelolycka, och brutit tre revben och ett nyckelben. Han kommer alltså inte att kunna delta på kryssningen. Eftersom vi inte lyckats hitta en ersättare, men heller inte vill göra våra fans besvikna genom att ställa in, har vi beslutat att genomföra spelningarna ändå. Vi löser det hela genom att ge vår långtida live-keyboardist herr Corvin Bahn lite extra musikaliskt utrymme och en distpedal till sitt orgelljud. Så, om ni är på kryssningen och hör något som låter som DEEP PURPLE som spelar GAMMA RAY-låtar - då är det vi."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.