Annons

Mycket ska man höra innan öronen trillar av

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Till exempel när Dee Snider tolkar Frank Sinatras "It Was A Very Good Year" på samlingen "Sin-atra" (se föregående inlägg).

Fast det mest förbluffande är inte att detta vansinniga fantasifoster till coveralbum realiserats, utan att Sniders version är fullt lyssningsbar. Låten har arrangerats om så den blivit lika mycket en cover på "Kashmir" och texten fungerar i sitt nya sammanhang. Otippat.

"Love & Marriage", med sång av Elias Soriano (vem?), kunde i sin tur vara en cover på MACABRE. Den käcka melodin låter precis som något Corporate Death borde ha gjort bisarr death metal av för länge sedan.

Nu får man förvisso föreställa sig att MACABRE gjorde en Sinatra-tolkning först, och att klåparna i "Sin-atra"-projektet gjorde en cover på covern, om ni förstår. En rätt usel sådan, men någon borde skicka tanken vidare till seriemördarfetischisterna från Chicago.

Resten av skivan är för övrigt precis lika hemsk som jag gissade utifrån att se omslaget.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.