Annons

Another one bites the dust

Akademibokhandeln/Gleerups annonserade i Sydsvenskan idag om att de säljer ut hela sitt lager av cd-skivor och musik-dvd, köp 4 betala för 2. Får väl kila över och picka lite på kadavret, och sucka lite över utvecklingen.

Fast det är klart, vem har någonsin köpt skivor där när fullpris är 179 kronor? Jag sätter en hundring på att Åhléns följer efter innan året är slut. Fast där har jag åtminstone fyndat midprice-plattor (senast Arvo Pärt) med jämna mellanrum.

Kompakt Disk i Kristianstad är och förblir min kungliga hovleverantör. Alla som har möjlighet, köp från Kompakt-Jörgen och stöd ett utrotningshotat släkte. "Här har jag en skiva som du kommer att gilla..." är en fras du aldrig kommer att få höra på cdon.com eller från Spotify.

Du hittar Kompakt här (hemsida) och här (Facebook).

Uppdatering: MARDUKs "Wormwood", NIFELHEIMs "Envoy of Lucifer" och SATYRICONs "The Age of Nero" (lyxdubbeln) för 25 kr styck, senaste NILE och PARADISE LOST för 80. Billigt men lite ledsamt.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.