Annons

Krieg ist Krieg

Neill Jameson i KRIEG är inte mycket för att socialisera på Facebook, men när han uppdaterar sin status är det alltid värt att stanna upp någon sekund extra och kika. Han är inte den sortens vän man behöver Facebook Purity för att komma undan.

Dagens postade YouTube-länkar är guld: en amerikansk tonåring med Jabba The Hut-uppsyn gör en videoblogg där han pratar om usbm (KRIEG, XASTHUR, med mera). Produktionskvaliteten är på samma nivå som Tiffany Perssons vlogg i "HippHipp!"; om det finns ett manus består halva av "uh", "um" och "like".

Han kan inte bestämma sig för hur KRIEG ska uttalas (först gör han det korrekt på tyska, sen ändrar han sig till något som låter som "krajg"), därpå följer citat som "If I were really sick and I would vomit over this album, it'd still be so clean" (om produktionen) och onomatopoetiska exempel på hur musiken låter.

Se nedan och njut, prenumerera sedan på Geoffs kanal och inse att det finns väldigt många fler. Pluspoäng för Voldemort-tröjan i EMMURE-videon och för ambitionsnivån - han avverkar tre band i veckan! Trycker du inte "gilla" på det här är du inte min vän. Killen verkar vara importerad från en annan del av Köping, men någon som upptäckt FEN, EARTH, KRIEG och LIFELOVER måste ju ha några koppar i skåpet.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.