Annons

Välinvesterade pengar: SCYTHIAN

SCYTHIAN heter bandet du måste ha koll på om du tycker att det inte görs någon catchy death/thrash nu för tiden. Andra albumet "Hubris in Excelsis" släpptes av Hells Headbangers härom dagen. Det bör du genast tjacka på Bandcamp för $6.66 (eller mer, om du vill ge skivbolaget lite dricks).

Vad kan man säga? Den här Londonduon skriver sjuuukt bra låtar som får mig att vilja pumpa med heavy metal-näven i luften mest hela tiden, eller plocka osynliga apelsiner och dyrkgrimasera framför hallspegeln. Kombinationen av det idiothårda och det melodiska är genialisk.

SCYTHIAN får mig också att gräma mig över att jag inte köpte den där svintuffa skinnjackan på VFO när jag hälsade på min moster. Det här är musik att gå klädd i skinnjacka, patronbälten och oxblod till. Pressreleasen pratar om en mix av SODOM, BATHORY och ANGELCORPSE, vilket är en bra början för att föreställa sig soundet.

Allvarligt talat: skaffa den här plattan NU.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.