Annons

Sparzanza bloggar från Finland 25/10

Nu jävlar har vi visat var skåpet ska stå. Ett fullsatt Pakkahuone fick sig en rejäler dos av ett stenhårt SPARZANZA.
Ett riktigt fett gig måste jag säga. Vi fick dessutom riktigt bra respons efteråt av både fans och dom andra banden vi lirade med, POISONBLACK och DIABLO.

Innan gigget intog vi en lugn och stillsam middag på Klubi, där det soundcheckades dödsmetall i 120 db och 200 bpm. Riktigt mysigt låter det va?
Och det måste jag säga, på min tid (då jag lirade med DAWN OF DECAY) så kunde man känna igen en dödsmetallare på 2 km, men tydligen har något ändrats, bakåtslick och blå och svartrutig pullover. Njae, inte riktigt trovärdigt! Men men... man har väl blivit gammal och förstår inte ungdomarna längre.

Vi fick också besök av våra svenska vänner på Headstomp Productions och Triada Promotion, som var där och gjorde lite business i Tampere, vi bugar och tackar för biran Kristian, och tack för ett bra jobb. Johan Hargeby från Sound Pollution råkade vi på också, det var riktigt trevligt.

Jag fick busschauffören att bryta ihop i logen, då han bytte om, kollar ner i kalsipperna och vrålar ut "Mitä vittua hirvenkyrpä". Ta reda på vad det betyder så förstår ni det roliga.

Efter en lång skönhetssömn på det alltid lika fantastiska Omena Hotell så sitter vi nu i bussen på väg till Tavastberg. Så vi får se hur den hålan är i kväll!

Johan Carlsson

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.