Annons

Fullt ös medvetslös

Det har onekligen varit fullt ös den senaste tiden. Dels så har jag letat, hittat och lärt upp ny personal i min butik, vilket minst sagt är tidskrävande. Sen har vi ju som ni säkert har märkt vid det här laget en ny design här på Metalcentral. Designen har Mattias Norén på Progart Media, som bland annat har gjort omslag till SABATON och EVERGREY, tagit fram. Därefter har Karin på Kobotolo Webbyrå uppdaterat systemet som vi använder till sidan och även lagt in Mattias design. Så förutom en väldans massa mailande fram och tillbaka angående sidans upplägg och funktioner så har det inneburit diverse nya funktioner att lära sig. Runt nio, tio timmars arbete i butiken först och därefter ett gäng sena nätter med Metalcentral har det blivit. Fullt ös med andra ord. Nu är äntligen det mesta klart och även om det har tagit ett tag, till och med för mig, att vänja sig vid den nya designen så är jag helt klart nöjd med resultatet. Metalcentral har nästa år funnits i hela 15 år. Jag vet inte om det finns någon svensk sida som skriver om metal och hårdrock som har funnits så länge. Det är inte illa! Nu är även sidan mobilanpassad (eller skärmanpassad rättare sagt), vilket innebär att den ser lite annorlunda ut på mindre skärmar, men den har blivit mer lättnavigerad och man slipper sitta och zooma hela tiden som man har fått tidigare.

På tal om Mattias Norén förresten så frågade jag honom i samma veva om han ville ta fram en ny t-shirt åt oss, då jag alltid har uppskattat hans kreationer. Svaret blev positivt och motivet blev snyggt och detaljerat. Nu väntar jag spänt på att få se tröjorna, som bör anlända här inom en vecka, eller två. Tröjorna kommer då att kunna beställas via sidan.

Nej, här blir det ännu en sen natt, så dags att avrunda.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.

Taggar: metalcentral, , progart, , sabaton, , evergrey, , mattias norén,