Annons

Återkomst

Nu blir det återkomst i dubbel upplaga. Dels är jag själv åter i farten, jag har varit lite frånvarande på grund av ryggbesvären och en opererad fot. Framöver kommer det dock dessvärre bli lite tunnsått med mat, åtminstone medan foten läker och jag inte kan belasta, men lite musik kan jag bjuda istället.

Den andra återkomsten är ett av mina personliga svenska favoritband, Zephyra, som under våren varit i studion och spelat in material till en ny platta som får namnet "As The World Collapses". Härom veckan spelade man också in en första video till en låt från plattan, den har världspremiär ikväll klockan 8.

Missa inte premiären

Zephyra är ett band jag följt under flera år och sett dem utvecklas och mogna, så det är med stor nyfikenhet jag ser fram emot att få höra deras nya material. Jag har även fått ynnesten att lära känna dem på ett mer personligt plan, de är underbara och behagliga personligheter jag är stolt att kunna räkna in bland mina vänner.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.