Annons

I-världens iPod-dilemma

Jag vet inte om det bara är jag, men... jag har ångest för att byta musik i min iPod!

Jag har alltid min iPod i bilen, samt på stranden, när jag är ute och reser och när jag inte kan sova. Den är fullknökad med musik, men ändå vill jag höra något annat när jag väl lyssnar. Problemet kommer när jag väl får tummen ur och kopplar in den i datorn för att fräscha upp den inladdade diskografin. För att ladda in nytt måste jag ta bort något gammalt och det är däri problematiken ligger. Jag har musikalisk separationsångest! Jag vet att den eller de plattor jag plockar bort för att ge plats åt annat, kommer jag att sakna dagen efter. Det som finns där har jag lyssnat mig trött på och det som inte finns där saknar jag. Byter jag ut musiken saknar jag det jag hade och det nya känns inte så intressant. När jag är hemma och lyssnar på CDs, så botaniserar jag hela tiden i samlingen för att kolla vad jag har glömt eller missat. Men, inte med min iPod.


Så frågan är… ska jag blåsa den ren, börja om från början och inte ta med något jag hade med tidigare? Go all wild and crazy? Hmm… inte idag i alla fall. Jag får sova på det… ackompanjerad av lite gammal hederlig Asia, Into The Presence eller lite Rob LaMoth, nu när jag ändå har dem i min iPod.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.